Aanleg en onderhoud

Aanleg en onderhoud ;

VIJVER AANLEG

Het is mogelijk om uw vijver aan te laten leggen door De Jong`s Vijvercentrum. Er zijn verschillende mogelijkheden van vijvers. U kan kiezen voor een folie vijver of voorgevormde vijverbak. De vijver kan een siervijver worden of een speciale koi vijver. Ook komen er de laatste jaren weer steeds meer zwemvijvers in Nederland. Dan heeft u het plezier van een vijver en de mogelijkheid om in de zomer lekker te zwemmen. Al deze wensen kunnen wij voor u verwezenlijken. In samenwerking met “GK tuinaanleg en onderhoud” kunnen wij zelfs uw gehele tuin naar uw wens maken. Neem via deze side contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Daarna zullen wij bij u ter plekke komen om de situatie op te nemen. Waarna u van ons een geheel vrijblijvende offerte ontvangt. Met dit concept hebben wij al heel wat tevreden klanten. En zullen we ook voor u een perfect eindresultaat behalen.

Voor tuin aanleg en onderhoud kijk eens op : www.gktuinaanleg.nl

Voor de aanleg van vijvers werken wij altijd met Ecolan rubberfolie en Oase living water.

VIJVER ONDERHOUD

Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om uw vijver te laten onderhouden door De Jong`s Vijvercentrum. Dit kan zijn regelmatig klein onderhoud, maar kan ook een complete renovatie zijn van uw huidige vijver. De vijver wordt dan leeg gepompt en helemaal opnieuw ingericht. Vooral voor siervijvers moet dit vaak na een jaar of 7-8 vaak gebeuren.

Ook kunnen we op uw huidige vervuilde vijver een filtersysteem plaatsen zodat ook u kan genieten van een gezonde maar ook heldere vijver.

 

Image1